OVER ONS

Over Voltala Elektrotechniek


Voltala richt zich op werkzaamheden en diensten binnen het vakgebied elektrotechniek. Hierbij ligt voor ons de focus op het ontwerpen, monteren, onderhouden en inspecteren van elektrische installaties in de woningbouw, utiliteitsbouw en jachtbouw. We krijgen er energie van om onze klanten te voorzien van een advies op maat en passende oplossingen te realiseren.

Neem contact op

  info@voltala.nl

Onze expertise


Bij Voltala zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen, monteren, onderhouden en inspecteren van elektrische installaties in de woningbouw, utiliteitsbouw en jachtbouw.

Op het gebied van woningbouw en utiliteitsbouw kan er gedacht worden aan het ontwerpen en volledig installeren van een uitgebreide elektrische installatie voor zowel een nieuwbouw-, aanbouw- en renovatieproject. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor de minder omvangrijke werkzaamheden zoals bijvoorbeeld het vervangen of uitbreiden van uw groepenkast, een badkamer/keuken renovatie of het aanleggen van tuinverlichting.

Bij al onze werkzaamheden werken wij volgens de NEN1010, wij kunnen dan ook zorgdragen voor de controle van elektrische installaties volgens deze NEN1010 richtlijnen. Op het gebied van utiliteitsbouw zijn we gespecialiseerd in het op maat ontwerpen, monteren, onderhouden en inspecteren van elektrische installaties.

Naast onze werkzaamheden op het gebied van woning- en utiliteitsbouw hebben we specialistische kennis en ervaring in huis op het gebied van jachtbouw. Denk hierbij aan het ontwerpen, monteren, onderhouden of reviseren van een elektrische installatie aan boord, maar bijvoorbeeld ook het vervangen en aansluiten van accu’s of de installatie van elektromotoren zoals bijvoorbeeld een kop- en hekschroef. Bij al onze werkzaamheden werken wij volgens de NEN1010, wij kunnen dan ook zorgdragen voor de controle van elektrische installaties volgens deze NEN1010 richtlijnen.

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden waar wij u mee van dienst kunnen zijn. Neem contact met ons op of lees meer over de uitgevoerde projecten bij onze tevreden klanten.

voltala expertise

Maak kennis met Bas en Guy


voltala medewerkers

Wij zijn Bas en Guy, oprichters van Voltala. Ons drijvende enthousiasme voor elektrotechniek en ondernemen heeft ons doen besluiten om de handen ineen te slaan en Voltala op te richten.

Bas is een echte vakman, en heeft zich de afgelopen jaren steeds verder gespecialiseerd in het vakgebied elektrotechniek. Bas is graag bezig met het oplossen van ingewikkelde vraagstukken en het delen van zijn kennis met anderen. Binnen Voltala richt Guy zich veelal op de bedrijfsmatige kant van de onderneming maar is niet bang om zijn handen vuil te maken. Als bedrijfskundige krijgt Guy energie van het contact met klanten en het managen van de diverse projecten. De afwisseling tussen de administratieve en technische werkzaamheden biedt voor hem een ideale verhouding.