Voltala, specialist in elektrotechniek.Neem direct contact op!

voltala logo white

Maak kennis met onze Expertise


Voltala is gespecialiseerd op het gebied van elektrotechniek, in de breedste zin van het woord. Hierbij ligt voor ons de focus op het ontwerpen, monteren, onderhouden en inspecteren van elektrische installaties in de woningbouw, utiliteitsbouw en jachtbouw.

We denken graag mee op welke manier wij jou kunnen voorzien van een passende oplossing, van advies tot aan uitvoering. Gedurende dit proces kun je van ons ten allen tijde volledige transparantie verwachten.

Heb je een uitdaging voor ons zoals een nieuwbouw, aanbouw of renovatie-project? Neem dan contact met ons op. We lichten graag toe wat we hierin voor jou kunnen betekenen!

Maak kennis met ons!

voltala maak kennis met onze expertise

Ontdek onze Projecten


voltala ontdek onze projecten

In onze werkzaamheden denken wij niet in beperkingen, maar in uitdagingen. Daarom is voor ons niets te veel. Bij ons word je als opdrachtgever voorzien van een advies op maat en denken we altijd mee in jouw pakket van wensen en eisen. Voor onze opdrachtgevers hebben wij al mooie projecten mogen realiseren, met elk project weer een andere uitdaging. Je vindt ze op onze projectpagina.